WE MAKE BURGERS WITH LOVE

BESØG BYENS BEDSTE BURGERBAR

Om du er til det simple, den krydrede, den greasy eller vegansk, så er der i hver burger lagt en stor indsats af vores burgerflippere.

Garage Burgerbar blev stiftet i 2016 med inspiration fra en road trip i USA og er kendetegnet ved at give en meget unik oplevelse, der kombinere god smag med en retro og dynamisk stil.

Omdrejningspunktet var lækre prisvenlige burger på gode råvarer i få versioner.

Forbered dig på at blive serveret i amerikansk og uformelle omgivelser.
Hos os arbejder vi som en familie og har en masse ambitioner om at give jer den bedste burger i byen.
Garage Burgerbar har været i rivende udvikling og har i dag e fire restauranter på jyllandskortet, Vejle, Aarhus C, Risskov & Randers. Det er vi ret stolte af.

Vi serverer saftige, smagsfulde burgere i lækre brioche-style med vores helt egen burgerbolle opskrift. Vi har haft fokus på lækre og friske råvarer til gode priser, så vi kan holde prisen i bund for jer.

Alle fortjener en god burger, om det er til frokost hvor vi har vores vilde deal mellem 11-16 fra mandag til torsdag.

Vores okseburgere er lavet af dansk hakket oksekød fra Himmerland. Vores kylling kommer også fra danske slagterier, så vi er 100% danske. Prikken over i’et er vores smagsfulde dressinger der er lavet frisk hverdag i vores restauranter. Den samlede smagssammensætning giver dig en unik smagsoplevelse.  Vores Garage fries er drysset parmesan og timian som giver den ekstra sprødhed, og mere dybde i smagen end sædvanligt, ost, bacon, salat og dressinger tilsættes i de helt rette mængder. Resultatet: En burger, der holder smagen i top – og prisen i bund!

Vi arbejder konstant med vores menu og arbejder på at gøre den bedre.
Det er de små ting, der gør en stor forskel.

Facebook
Instagram